Home
Med bild också
2013-02-28 22:52
Hur blir det när man bifogar en bild till feeden?
Så här!
Med bild också
Läs mer...
 
Newsfeeden är igång
2013-02-28 22:31

Vi har fått till en "news feed" och nu kan flera skriva notiser på hemsidan.
Dessutom samlas alla inlägg som kommer via feeden på en blog med egen RSS, så om du vill prenumerera på Söd

Läs mer...
 
Medlemsrabatt hos Skidsport
2012-11-13 01:00

Skidsport ger 10 % rabatt på allt som har med vindsurfing att göra, undantaget paketpris och kampanjvaror. För att erhålla rabatten vid köp via webbutiken ska Skidsport kontaktas per telefon innan köp görs för kontroll av medlemskap och anvisning om tillvägagångssätt.

 
Vad händer hos grannarna? Sthlm Kite informerar
2012-09-13 19:36

Vi har en kompisklubb, Stockholm kiteboard, och de håller låda så fort de kan och får. Här är mer info om vad de tänker syssla med under hösten.

Läs mer...
 
Medlemsrabatt hos Surfspot
2012-09-12 20:13

Surfspot erbjuder medlemmar i Södertörns surfklubb 10 % rabatt på hela sortimentet undantaget paketpris och kampanjvaror. Gäller i butik eller vid order via mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Medlemsnummer ska anges; kontrolleras mot medlemsregistret.

 

 
Klart att surfa vid Fituna!
2012-08-24 23:34

Nu är bommen på plats permanent. Därmed kan de medlemmar i Södertörns surfklubb (inkl SWC och TWC) som så önskar få tillträde till Fituna. Det sker genom att betala 150 kr till klubbens pg/bg (se www.sodertornsurf.se) och samtidigt maila adress till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . När betalningen är bokförd får medlemmen dels ett s k "Passerkort Fituna" med posten, försett med namn och medlemsnummer (ska placeras under vindrutan i bilen), dels ett mail med info om hur man öppnar bommen. Och så lite instruktioner om hur vi ska parkera för att alla ska få plats mellan grushögarna ...

150 kr är en engångsavgift som täcker de initiala investeringarna i bom, lås mm. Förutsatt fortsatt medlemskap i Södertörns surfklubb så gäller avgiften tillträde tills vidare, förhoppningsvis såväl 2012 som hela 2013. Ingen garanti dock, ty saker kan hända (t ex att bommen saboteras, eller att vi inte sköter oss).

Men det tänker vi inte på just nu - utan nu ser vi fram emot en blåsig Fitunahöst!


Viktigt för dig som är medlem:

Ett mail med denna info har gått ut till alla 140 medlemmar i klubben. Har du inte fått det så beror det nog på att vi inte har din aktuella mailadress (Vi saknar mailadress till ca 20 medlemmar. Och så fick vi 7 returer. Alltså: Meddela alltid ändrad mailadress till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen !).

 

 

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 10 av 15

RSS Feed