Home
Medlemsrabatt hos Surfspot
2012-09-12 20:13

Surfspot erbjuder medlemmar i Södertörns surfklubb 10 % rabatt på hela sortimentet undantaget paketpris och kampanjvaror. Gäller i butik eller vid order via mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Medlemsnummer ska anges; kontrolleras mot medlemsregistret.

 

 
Klart att surfa vid Fituna!
2012-08-24 23:34

Nu är bommen på plats permanent. Därmed kan de medlemmar i Södertörns surfklubb (inkl SWC och TWC) som så önskar få tillträde till Fituna. Det sker genom att betala 150 kr till klubbens pg/bg (se www.sodertornsurf.se) och samtidigt maila adress till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . När betalningen är bokförd får medlemmen dels ett s k "Passerkort Fituna" med posten, försett med namn och medlemsnummer (ska placeras under vindrutan i bilen), dels ett mail med info om hur man öppnar bommen. Och så lite instruktioner om hur vi ska parkera för att alla ska få plats mellan grushögarna ...

150 kr är en engångsavgift som täcker de initiala investeringarna i bom, lås mm. Förutsatt fortsatt medlemskap i Södertörns surfklubb så gäller avgiften tillträde tills vidare, förhoppningsvis såväl 2012 som hela 2013. Ingen garanti dock, ty saker kan hända (t ex att bommen saboteras, eller att vi inte sköter oss).

Men det tänker vi inte på just nu - utan nu ser vi fram emot en blåsig Fitunahöst!


Viktigt för dig som är medlem:

Ett mail med denna info har gått ut till alla 140 medlemmar i klubben. Har du inte fått det så beror det nog på att vi inte har din aktuella mailadress (Vi saknar mailadress till ca 20 medlemmar. Och så fick vi 7 returer. Alltså: Meddela alltid ändrad mailadress till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen !).

 

 

 
Fituna-bommen på plats enligt plan
2012-08-19 23:08

Arbetena med Fitunabommen den 19/8 gick enligt plan - tack vare de ca 15 medlemmar som ställde upp!

Vi startade kl 13 med att gräva de två djupa (1.5 m) groparna. Efter tre svettiga timmar var det klart, och då vidtog gjutningen. Och så - strax efter kl 17 kunde vi triumferande lyfta bommen på plats (på prov)! Den passade! Skönt!

När cementen brunnit några dagar ska vi lyfta bommen på plats permanent och förse den med vårt lås. Alla medlemmar i Södertörns surfklubb kommer att få mail med info om hur man gör för att få tillträde till Fituna.

Foton från den 19/8 kan ses här:  http://www.surfzone.se/forum/showthread.php?t=88234

 

 
Vattenstart för nyburgare
2012-08-14 08:08

På fredag kör vi en kvällsträff för alla som vill få hjälp med sin riggning och få tips på vattenstarter.
Närlundabadet 17/8 klockan 18.00 och framåt.

 

Läs mer...
 
Dags att gräva för vägbommen vid Fituna
2012-08-11 22:38

Snart kan vi använda surfplatsen vid Fituna igen! Men först ska den vägbom vi köpt sättas på plats. Vi har nu bokat in ett datum för montering, nämligen söndagen den 19 augusti. Vi startar klockan 13.00 och gräver två djupa gropar för att sedan gjuta fundament för bommen.

Vi behöver hjälp med detta och hoppas att du som är flitig användare av Fituna nu ställer upp! Anmäl gärna ditt deltagande till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen eller per tel till Mikael eller Lars (se http://www.sodertornsurf.com/index.php?option=com_contact&view=category&catid=12&Itemid=53) så att vi vet hur många som kommer. Om du har så ta gärna med korp/hacka, spett och spade. Har du inte så får du låna på plats.

Välkommen!

 
Fituna öppnas för medlemmarna i Södertörns surfklubb
2012-07-19 14:18

Fituna, Södertörns bästa och populäraste ställe för vindsurfing, kommer att öppnas igen för medlemmar i Södertörns surfklubb!

Detta är möjligt tack vare en överenskommelse med Fitunas markägare om att den nu avstängda vägen till spoten kan öppnas igen - men bara för medlemmar i Södertörns surfklubb (och vissa bergsklättrare). Det innebär att vi har fått lov att ersätta de nuvarande stenbumlingarna med en vägbom med lås som administreras av oss.

Vi återkommer inom kort med information om när arbetet med bommen, rutiner betr tillträde och lås, mm, beräknas vara klart.En gissning är före augustis utgång. För att bekosta de initiala investeringarna kommer vi att ta ut en liten särskild avgift, preliminärt 100 kr, av de medlemmar som önskar få tillträde.

Vi är förstås enormt tacksamma över att Fitunas markägare ger oss denna möjlighet. De har en uttryckligen positiv inställning till friluftsliv i allmänhet, och är mycket angelägna om att deras marker ska vara så tillgängliga som det bara går för allmänheten och dess möjligheter att kunna utöva sina fritidsintressen. För oss vindsurfare innebär det att kunna köra med bil ända fram till surfplatsen.

 
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>

Sida 10 av 14

RSS Feed