Home
Ny säsong - samma avgift PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Lars Klasén   
2016-04-05 21:23

Årsmötet för Södertörns surfklubb ägde rum den 30/3 hos Skidsport Bromma med 15 deltagare.

 

Klubben hade vid årsskiftet 137 medlemmar. Den 18/4 anordnades en röj- och städdag vid Fituna, och då byggdes också en proffsig trappa ner till stranden. Årets event ägde rum den 23/5 på Fituna. Fint väder men bara 40 deltagare vilket var färre än hoppats. Skidsport och Surfspot demade prylar. Fituna fungerade bra under året. 21 st "Passerkort Fituna" utfärdades, vilket innebär att totalt 136 personer löst det sedan införandet 2012. Issektionen gladdes åt en bra isvinter. Den 24/1 ordnades tillsamman med Surfspot en prova-på-dag på Baggensfjärden, vilken var mycket välbesökt.


Klubbens ekonomi är mycket god. Medlemsavgiften beslutades bibehållas oförändrad 100 kr. Medlemmar i Södertälje Windsurfing Club och Tyresö Windsurfing Club kommer, om dessa klubbar så beslutar, att som hittills automatiskt bli medlemmar i Södertörns surfklubb och alltså inte behöva betala någon medlemsavgift. Engångsavgiften för Fituna Passerkort bibehålls 150 kr.


En ny styrelse valdes, se här. Ansvarig för issektionen som hittills Anders Åhlén. Lars Klasén är fortsatt ansvarig för Fitunasektionen.
På gång för i år är att den vindstation vid Fituna som anskaffats nu installeras. Inget nytt event beslutades, men idéer finns om bl a ett ”downwind-event”. Klubben välkomnar initiativ som tas av medlemmar eller andra med att arrangera pröva-på-dagar, surfskolor mm. Klubben kan tänka sig att bidra ekonomiskt. Kontakta styrelsen med förslag!

 

Innan mötet berättade Staffan från Skidsport inte bara om Skidsports verksamhet utan också om läget i surfbranschen och dess utveckling. Mycket intressant!

Senast uppdaterad 2016-04-05 22:30
 

RSS Feed